Nobel och bomben

Började rida Nobel. Hoppade en övning vi gjorde igår. Det var 3- kombination med en bom mellan varje hinder. vSr ganska långt avstånd så han fick sträcka ut lite och våga hoppa stort.

Nobel skötte sig super. Han var framåt och lysande bra. Hade också galoppbommar med kortare galopp så Nobel både fick länga och korta :)

Lucy var som beräknat en laddad bomb. Valde att rida på banan och arbeta med bommar. I början ville hon utmed ta stöd på bettet men det lossnade snabbt.
Hon bråkade lite i traven. Man känner att Lucy laddar för att explodera och då måste det avbrytas eller så provocerar jag fram det... Avbryter det genom att göra en volt eller göra något oväntat men då laddar hon igen direkt, eller så läger jag på skänkeln vilket Lucy hatar och börjar studsa runt och då blir explosionen inte lika stor ;)
Sen börjar tjat jobba henne med bommar. I kombinationen hoppa vi lågt men fick höja upp för hon skulle tänka till en gång, den sänkte jag igen! I början var hon spänd men slappnade av och tog stöd, mjukna upp.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0